Ulva krog

Recensioner

Upsala Nya Tidning skriver …

Jag ler ocksÄ. Min mage Àr redan full av förrÀtten, soparnik, som bestÄr av tvÄ tunna lager av pirogliknande bröd med hackad mangold, rödlök och persilja i mitten och vitlök och oliver utanpÄ. Med den i munnen glömmer jag vintern utanför och fÀrdas ner till Adriatiska havet i expressfart. Obeskrivligt underbart.

- Mat frÄn Kroatien - UNT 2009-03-05

I Ulva krogs kök stÄr Silvio Trevizan och lagar kroatiska, eller nÀrmare bestÀmt dalmatiska, specialiteter. Krogpatrullen tycker att fler ska skriva upp en utflykt hit pÄ sin att-göra-lista.

Ulva krog Àr inte nÄgot stÀlle man svÀnger förbi varje vecka. Men nÄgon gÄng i sommar bör man unna sig en utflykt hit. Intresset för mat och viljan att visa upp det dalmatiska kökets olika sidor kÀnns genuin och gemytlig.

- Krogpatrullen - UNT 2009-05-22


Sidan senast uppdaterad 2011-05-23 09:41