Ulva krog

Recensioner

Upsala Nya Tidning skriver …

Jag ler också. Min mage är redan full av förrätten, soparnik, som består av två tunna lager av pirogliknande bröd med hackad mangold, rödlök och persilja i mitten och vitlök och oliver utanpå. Med den i munnen glömmer jag vintern utanför och färdas ner till Adriatiska havet i expressfart. Obeskrivligt underbart.

- Mat från Kroatien - UNT 2009-03-05

I Ulva krogs kök står Silvio Trevizan och lagar kroatiska, eller närmare bestämt dalmatiska, specialiteter. Krogpatrullen tycker att fler ska skriva upp en utflykt hit på sin att-göra-lista.

Ulva krog är inte något ställe man svänger förbi varje vecka. Men någon gång i sommar bör man unna sig en utflykt hit. Intresset för mat och viljan att visa upp det dalmatiska kökets olika sidor känns genuin och gemytlig.

- Krogpatrullen - UNT 2009-05-22


Sidan senast uppdaterad 2011-05-23 09:41