RecensionerUpsala Nya Tidning skriver … Jag ler ocksĂ„. Min mage Ă€r redan full av förrĂ€tten, soparnik, som bestĂ„r av tvĂ„ tunna lager av pirogliknande bröd med hackad mangold, rödlök och persilja i mitten och vitlök och oliver utanpĂ„. Med den i munnen glömmer jag vintern utanför och fĂ€rdas ner till Adriatiska havet i expressfart. Obeskrivligt underbart. I Ulva krogs kök stĂ„r Silvio Trevizan och lagar kroatiska, eller nĂ€rmare bestĂ€mt dalmatiska, specialiteter. Krogpatrullen tycker att fler ska skriva upp en utflykt hit pĂ„ sin att-göra-lista. Ulva krog Ă€r inte nĂ„got stĂ€lle man svĂ€nger förbi varje vecka. Men nĂ„gon gĂ„ng i sommar bör man unna sig en utflykt hit. Intresset för mat och viljan att visa upp det dalmatiska kökets olika sidor kĂ€nns genuin och gemytlig. |